Optimum Motorin

Farklılaştırılmış olsun ya da olmasın ülkemizde lisans sahiplerince piyasaya arz edilen akaryakıt türlerinin tamamı Avrupa Birliği standartlarına ve EPDK tarafından belirlenen teknik düzenlemelere uygun olmak zorundadır. Bu kapsamda hepsi araçlarda güvenle kullanılabilirler. Farklılaştırılmış ürünler ile diğerleri arasında kalite vb. düzenlenmiş özellikler bakımından otomobil, otobüs, kamyon, tır, traktör vb. araç türüne göre sınırlayıcı ayrımlar bulunmamaktadır.

Motorunuzu temizler ve korur

Yeni nesil yüksek performanslı dizel motorların, optimum çalışma düzeyine ulaşılabilmesi, maksimum enerji kullanımına bağlıdır. Maksimum enerji kullanımı için de motorun temiz olması gereklidir.

Aytemiz Optimum Euro Dizel deterjanlı formülü sayesinde  motorunuzu temiz tutarak  çöküntü oluşumunu engellerken motorunuzdaki mevcut çöküntülerin temizlenmesinde de etkin bir rol üstlenir. Üst düzey çalışma performansı sağlar.
katkılı-katkısız-karşılaştırma-dizel
 

Yakıt araç deposuna pompalanırken meydana gelen köpürmeyi azaltır.

Akaryakıt, pompa tabancasından araç deposuna hızla pompalanırken köpürme meydana gelir; bu durum ise akışın kesilmesine sebep olur. Aytemiz Optimum Motorin, köpürmeyi minimum düzeye indirir. Yakıtta hava kabarcıkları oluşmasına engel olur. Deponun daha hızlı ve temiz dolmasını sağlar.

Eski/Yeni bütün araçlar, Aytemiz Optimum Euro Dizel’in faydasını görür.

Her motorun performansı, kullanım şekli ve yerine göre farklılık gösterir. Eski bir dizel motor ile yeni nesil bir dizel motordan alınacak verim de farklılık gösterecektir. Aytemiz Optimum Euro Dizel her motorda hissedilir bir tepki verecek şekilde tasarlanmıştır.

Aytemiz Optimum Euro Dizel, içerdiği yüksek setan sayesinde motorun ilk çalışmasında beyaz duman oluşumunu azaltır ve soğuk havalarda daha kolay çalışmasını sağlar. Bununla birlikte motordaki vuruntunun daha az olmasını sağladığı için motorun daha sessiz çalışmasına da yardımcı olur. Aytemiz Optimum Euro Dizel eski nesil motorlarda, birikmiş tortu ve çöküntüleri uzaklaştırırken, sürekli kullanımda ve uzun vadede ise motordaki paslanma ve korozyonu engelleyerek motoru koruyucu bir etki sağlayacaktır. 

* Aytemiz Optimum Yakıtları, ISO 9001akrediteli laboratuvar tarafından gerçekleştirilen testlerde, katkısız yakıtların sağlayamadığı motor korumasını sağlamaktadır.